Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Washington

Proprietate de vânzare în Washington

Umed de la Oceanul Pacific spre vest, marginit de Oregon la sud, la est de statul Idaho, la nord, de-a lungul celei de-a 49-a paralelă nordică, cu Canada, în special cu provincia British Columbia

Oricine decide să facă o investiție care cumpără proprietăți de vânzare în Washington va evalua mai mulți factori înainte de a decide.

Washington este o țară din nord-vestul Pacificului, cu un teritoriu care cuprinde munții înzăpeziți din zona Cascade și insulele împădurite ale Puget Sound. Capitala sa este Olympia, dar cel mai mare oraș este Seattle. Este cunoscut pentru industria de tehnologie vibrantă, scena muzicală animată și faimoasele cafenele.

Statul din Washington este numit după primul președinte al Statelor Unite, George Washington, și a fost cel de-al 42-lea stat admis în Uniune. Pe sigiliul oficial și pe steagul oficial al statului există un portret al lui George Washington și este adesea denumit statul Washington pentru a evita confuzia cu Districtul Columbia.

Această stare de nord-vest a Pacificului are păduri tropicale temperate, munți și păduri vaste, motiv pentru care se numește statul Evergreen.

Este al 18-lea cel mai mare stat din țară și al 13-lea cel mai populat. Are un climat care variază destul de de la est la vest pentru a oferi un climat adecvat pentru toate gusturile.

Înainte de a investi în proprietăți de vânzare în Washington, este util să faceți o evaluare generală a zonei, rata șomajului, bogăția, costurile clădirilor și multe altele.

Are o rată a șomajului de 4,8%, care a rămas stabilă în ultimul an și un cost de trai mai mare decât media națională. Cel mai mare factor de cost al vieții vine de pe piața imobiliară din Washington. Prețurile de închiriere clarifică acest lucru bine, deoarece acestea sunt foarte mari.

Același tip de creștere a costurilor se aplică achiziționării de bunuri de vânzare în Washington. Aceste creșteri de preț sunt destinate să facă 2018 un vis pentru vânzătorii pentru piața imobiliară din Washington în 2018. De aceea, vânzătorii se pot aștepta la unele beneficii ca în anul trecut, prețurile locuințelor din Washington au crescut cu 11, 5%.

Factorii care afectează piața imobiliară de la Washington în 2018 reprezintă o lipsă continuă a locuințelor pentru statul Washington, care va menține aproape sigur cererea și prețurile ridicate, în timp ce inventarul rămâne scăzut.

Între timp, vânzătorii de proprietăți de vânzare din Washington se pot bucura de avantajul în care constructorii încearcă să găsească soluții ingenioase pentru a rezolva lipsa locuințelor. Pentru multe state în situații similare, aceasta implică soluții creative, case mai mici și o mulțime de case mai mici.

Cele mai bune locuri de a trăi pe piața imobiliară din Washington sunt Seattle și Spokane, astfel încât evaluăm proprietățile de vânzare în Washington, acordând o atenție specială acestor două metropole.

 60% dintre locuitori locuiesc în zona metropolitană din Seattle, iar același oraș din Seattle, situat în județul King, are o populație de aproximativ 700 000 de locuitori. Este un oraș plin de viață, cu o bogată istorie muzicală și un peisaj urban fascinant.

De asemenea, are o economie vibrantă care se situează ca a 11-a economie metropolitană cea mai mare din țară.

Este considerat un paradis pentru start-up-uri și un oraș care este foarte activ în practici ecologice și ecologice. Acesta găzduiește birourile a cinci companii importante, printre care Starbucks și Amazon. Rata șomajului pentru Seattle este de 3,4% chiar sub media națională.

 Spokane este al doilea oraș cu cea mai mare populație din Washington, iar piața imobiliară a avut rezultate bune în ultimul an. La Spokane, valorile casei au crescut cu peste 12% în 2017, se așteaptă ca valorile să continue să crească cu încă 3,6% pe parcursul anului 2018.

Washingtonul se bucură de un moment excelent pentru piața vânzătorilor în acest moment și toți indicatorii indică un alt an de vânzări de succes pentru statul Evergreen. Pentru cei care doresc să-și pună casa pe piață în statul Washington, trebuie să știe că nu este un moment mai bun pentru a face acest lucru.

  •  
    Mutarea la Washington. Expatriați și locuiți în Washington.

    După ce am călătorit de-a lungul continentului american, am ajuns în sfârșit la cel mai important stat. Cel care are o istorie unică care a reprezentat întotdeauna întreaga republică federală a Statelor Unite. Vorbim despre Washinton. Inima americană care bate, astăzi va fi protagonistul ghidului no ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 23038

DE VÂNZARE Casă, Washington, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

4,931,643.06RON
DE VÂNZARE
Casă

502.42 m²
Plan de podea expansiv, caracteristici deosebite, elocvent încadrate cu vederi panoramice de sunet. Aproape de noi date atat de multe modificari pentr...
Cod. 23037

DE VÂNZARE Casă, Washington, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

5,749,953.03RON
DE VÂNZARE
Casă

389.73 m²
Elegant, contemporan! Central Glass Atrium Link-uri spații deschise interioare cu lumină naturală abundentă. Finisaje de Tigerwood brazilian, Ipsos ve...
Cod. 8452

DE VÂNZARE Casă rustică, Washington, Olympia, Olympia, Olympia

739,808.11RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

2200 m²
Frumos şase dormitoare, doi
Cod. 7226

DE VÂNZARE Casă rustică, Washington, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

193,172.12RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

900 m²
Proprietatea este o cameră 3 1 pat
Cod. 6603

DE VÂNZARE Magazin, Washington, Seattle, Seattle, Seattle

2,872,921.49RON
DE VÂNZARE
Magazin

13600 m²
Cu imobilier-Bine Locul de amplasare,
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB